Top richtlijnen van Laserontharing

Het is wegens Bergman Clinics heel belangrijk om aan de wensen en behoeften van de cliënten te voldoen, tenzij deze strijdig bestaan met gespecialiseerde normen en/of richtlijnen.

Voordat een treatment begint zullen zowel je ingeval een behandelaar ons bril opkrijgen die beschermt anti de laserstraling. Ook zal de huid vaak geraken gekoeld betreffende ons bijzondere gel, of een koelingsapparaat. Het zorgt daar vanwege het een laser geen schade met een huid aanbrengt, en het de haartjes lekkerder verwijderd worden.

Voordat de verzorging begint zal het toestel zo geraken ingesteld dat hij perfect werkt wegens je huid- en haartype. Daarop kan de verzorging beginnen.

Laserbehandelingen en IPL worden steeds vaker aangeboden anti stuntprijzen, het daar een hardware almaar voordeliger wordt en daar daarom steeds meer praktijken bijkomen. We adviseren u echter wel aan teneinde te kiezen voor een praktijk betreffende oefening en u goed te laten voorlichten vantevoren, dit daar bij foutief behandeling aangaande een laser- en de IPL apparatuur brandwonden en overige klachten kunnen opkomen.

Komt u dan ook ook niet uit of heeft u dan ook aanvullende info benodigd? Neem vervolgens gerust aanraking met ons op. Wij opweg helpen u graag.

Veilig in behandeling en exclusief ontwikkelt voor het verwijderen van ongewenste haargroei ofwel ingegroeide haren

U dan ook mag de huid wel scheren na de laserontharing, doch niet epileren ofwel laten harsen. Sauna’s of warme baden lees meer dien u ten minste 1 tot 5 dagen vermijden.

Laser ontharen lijkt ons hele simpele en eenvoudig uit te voeren operatie. Doch daarmee is de treatment onderschat. In Nederland mogen enkel juist opgeleide therapeuten werken met lasers.

Voor die behandelmethode is het belangrijk dat de huid niet donkerder is vervolgens een kleur met dit haar ofwel via de zon gebruind is. Een haren mogen ook niet te fijngebouwd (gemakkelijk dons), blond, grijs of rossig zijn.

Dit kan zijn tijdelijk over aard. Na enige uren tot ons dag trekt het idee vanzelf weg. In enkele gevallen kan daar sprake bestaan van een gedeeltelijke of volledige verkleuring met een huid. Een huid wordt dan lichter, hypopigmentatie, of juist donkerder, hyperpigmentatie. Die verkleuring kan zijn dikwijls van voorbijgaande aard. In enkele gevallen kan een arts raden aan om de treatment tot ons later tijdstip uit te stellen.

Op de prijslijst ogen een meest voorkomende ontharingsbehandelingen. Bezit u dan ook vragen over de onkosten over een laserbehandeling welke niet vermeld staan op de prijslijst, dan raden aan wij u teneinde een voor niets consult in te uitstippelen voor één aangaande de huidtherapeuten.

Ik heb na mijn laserbehandeling toch alsnog haargroei op dit behandelde gebied. Op welke manier kan het? Hoofdharen beschikken over allen een groeicyclus die ze doorlopen. Als een haar volgroeid is en uiteraard via de huid tot behalve komt, kan zijn die te veven betreffende laserflitsen. Als een haar alsnog bezig kan zijn betreffende groeien, of als het haarzakje in ons rustfase zit, mag de lichtflits ook niet optimaal bestaan werk doen.

Een laser richt zichzelf op het pigment in de hoofdhaar. Vaak bestaan verschillende behandelingen benodigd een optimaal resultaat. Ons laserontharing behandeling kan zijn aan het doorgaans niet pijnlijk. Dit is mogelijk het u dan ook ons irriterend idee ervaart.

SHR laserontharing is ons nieuwe ontharingsmethode die is uitgevoerd door medicament aangaande ons bewegingsmethode. Dit houdt in dat we betreffende glijdende bewegingen over de behandelzone heen kunnen. De huid is langzaam verwarmt en de contactkoeling beschermt een epidermis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *